Woning Stijl

Leven in en met stijl

Uitgebreid servicecontract waarmee je je Holland Warmte cv ketel elke vijftien jaar vervangen kunt

7Vandaag zal ik het een en ander in het kader van de praktische toepasbaarheid aan je toetsen, zal ik het een en ander laten voorbijkomen dat betrekking heeft op een van de meest essentiële dingen in ons huis. Denk maar eens na over wat jij het belangrijkste vindt, is dat werkelijk die televisie of die ene mooie lamp? Aankleding verbleekt als je één ding mist in je huis: warmte. Zonder warmte wordt het nooit een aangenaam huis namelijk. Met een cv ketel die haperde ging ik uitzoeken hoe ik mijn Holland Warmte cv ketel vervangen kon.

9

De allerbeste optie voor een cv ketel

Het blijkt dat ik jaren geleden een contract heb afgesloten met deze partij waardoor ik ‘m met gemak kan laten vervangen. Al jarenlang heb ik zeer veel profijt gehad van het onderhoudscontract dat ik bij deze partij heb gesloten en komen ze op elk moment van de dag langs dat ik hen dat vraag – als er echt iets is met je ketel, wil je namelijk wel dat er iets aan gedaan wordt. Die garantie was er altijd bij Holland Warmte, gelukkig. Ik ben zeer tevreden over wat zij al vijftien jaar voor mij hebben betekend maar nu we al die tijd al verder zijn is het tijd voor een nieuwe ketel, die ik uiteraard ook weer via dit bedrijf zal bestellen. Ik ben immers altijd enorm tevreden geweest over de hoogwaardige kwaliteit die keer op keer geleverd wordt. Een Holland Warmte cv ketel vervangen door een nieuwe ketel van deze partij is dan ook de allerbeste optie die je je maar kunt bedenken. 

11