Woning Stijl

Leven in en met stijl

Traprenovatie brengt stijl in mijn woning

Vandaag een artikel met betrekking tot de traprenovatie die mijn huis onlangs onderging. Die verbouwing was wel nodig ook, want de trap was voorheen in vrij slechte staat. Het is onbegrijpelijk hoe mensen op deze manier hebben kunnen leven, maar het is aan mij er verandering in te brengen. Gelukkig heb ik voor dit doel echt een expert weten te vinden, want er moet gezegd dat ik van dit soort technische details geen verstand heb. Met draagmuren en dergelijke hoef je bij mij echt niet aan te komen, daar ligt mijn eigen expertise echt niet.

 

De esthetiek van mijn nieuwe trap

Het zou bovendien de veiligheid van mijn woning dus niet bepaald verhogen, was ik er zelf mee aan de slag gegaan. Bovendien, mijn professioneel oog richt zich meer op de vormgeving van in- en exterieur en wat dat betreft kan ik zeggen erg tevreden te zijn over het door Brugman geleverde werk. Het is echt prachtig geworden en daarvan zal ik je enkele foto’s laten zien. Ik besluit deze met je te delen in de hoop je zelf ook op ideeën te brengen.

19

Zoals je wel kunt zien is veel aandacht besteed aan een nette afwerking van de trap. Zie je de randjes aan de zijde van de trap, daar waar deze de wand raakt? Ik vind dit soort details bijzonder mooi.

18

Bovendien kan je ook niet ontgaan zijn dat de trap een wel heel bijzonder detail heeft, namelijk de led verlichting die erin is aangebracht. Ik vind dat dit effecten geeft die je echt niet mogelijk houdt, het maakt de trap echt zeer speciaal. Het is een prachtig gezicht in de avond!

20

Kijk ook eens naar de kwaliteit van het materiaal. De traptreden zijn uit het beste hout vervaardigd, hout dat bovendien zeer goed bestand is tegen slijtage en in duurzaamheid echt gerepresenteerd is. De trapleuningen zijn mijns inziens ook zeer geslaagd, want ik vind dit moderne aspect zeer geslaagd. Het staal contrasteert enerzijds, maar vult ook zeer goed aan. Deze traprenovatie is dus duidelijk zeer goed geslaagd!