Woning Stijl

Leven in en met stijl

Renovatie keuken waarmaken?

Wat dat betreft is en blijft het erg vervelend om naar onze keuken te kijken. Deze dateert uit de jaren ’60 waardoor het oubollig is en niet bepaald leuk om naar te kijken. Vanaf vorige week zijn wij druk begonnen met het renoveren van onze woning waaronder de keuken! Renovatie keuken gaat dan ook echt gebeuren, iets waar ik enorm blij mee ben!

Doordat ik er niet op zit te wachten om het zelf aan te pakken hoop ik er een geschikt bedrijf voor te vinden. Zelf vind ik het erg belangrijk dat de kosten voor de renovatie aan de lage kant blijft, zit er niet op te wachten om enorm veel geld uit te moeten geven aan de keuken waardoor we de rest niet meer kunnen renoveren.

Leuke klus!KJLogo

Door te zoeken op het internet naar een bedrijf die ons kan helpen ben ik terecht gekomen op K & J Dieleman. Dit bedrijf staat volgens diverse recensies enorm goed in het renoveren van een keuken, perfect voor ons waardoor ik ook meteen telefonisch contact heb gezocht! Tijdens dit gesprek wilde ik eerst weten wat de te verwachten kosten gaat worden alvorens ze langs mochten komen. Hun komen eerst langs om te kijken wat er precies gebeuren moet worden, zo konden ze namelijk een betere overzicht geven en ook een eerlijke offerte maken.

White_kitchen_with_dark_blue_tiling-300x244

Dankzij het zoeken op renovatie keuken is het mij gelukt om een betaalbare bedrijf te vinden die het waar kan maken dat ik weer met plezier in de keuken het eten kan bereiden!