Woning Stijl

Leven in en met stijl

Goede timmerbedrijf Gouda gezocht

Eindelijk hebben we het besluit genomen om te gaan zoeken op timmerbedrijf Gouda! Ik was er gewoonweg klaar mee dat het huis maar niet af kwam. Wij wonen hier nu meer als een jaar en nog steeds hebben wij te weinig tijd om het huis af te maken. Aangezien ik het maar al te graag af willen hebben ben ik op het internet gaan zoeken naar hulp. Een timmerbedrijf zien te vinden die ervoor kan zorgen dat het huis af komt was het liefste wat ik vinden wilde. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Viwa timmerwerken. Hun leveren de volgende diensten: 

house-627310_960_720-780x409

  • Tegelwerk
  • CV ketel verhuur
  • Schilderwerk
  • Stukadoorswerk
  • Betonreparatie
  • Onderhoud en renovatie
  • Loodgieters en installatie

Vanaf het moment dat ik had gezien dat hun zoveel konden doen bij ons in huis heb ik ervoor gekozen om een afspraak te maken. Door middel van deze afspraak kon ik alles netjes bespreken en te horen krijgen wat de kosten hiervan gaat worden. Al met al viel het reuze mee waardoor ik ervoor heb gekozen om hun in te huren zodat het allemaal goed verlopen zal!