Woning Stijl

Leven in en met stijl

Zo geef je jouw huiskamer een luxe uitstraling

boomstamtafels op maat

Ben je van plan jouw woonkamer opnieuw in te richten, te verbouwen, of ga je verhuizen? Dan wil je deze vast een geheel nieuwe look en feel geven. Er zijn diverse stijlen die je kunt toepassen, van minimalistisch Scandinavisch tot luxe. Op deze laatste stel gaan we graag dieper in. Want hoe geef je jouw woonkamer nu eigenlijk die luxe uitstraling? We vertellen het hier.

boomstamtafels op maat

Kleuren zijn bepalend

De kleuren die je voor jouw woonkamer kiest, zijn zeer bepalend voor de uitstraling van de kamer. wanneer je voor een luxe uitstraling kiest, zijn creme en warme tinten vaak in trek. Wat je veel terugziet in luxe woonkamers is niet al te veel kleur, maar een terugkerend kleuraccent. wat ook veel voorkomend is in een luxueuze woonkamer zijn hout accenten. Hout heeft van nature namelijk een luxe uitstraling waardoor je je ook weer een beetje in de natuur woont terwijl je binnen zit.

Ga voor een echte eyecatcher

Voor luxe uitstraling geldt de bekende uitspraak ‘less is more’. In plaats van de kamer vol te stoppen met accessoires het vaak veel luxer wanneer je slechts een aantal i-catchers in je kamer hebt staan die de volle aandacht trekken. Aan een groot schilderij, en marmeren vaas, of een prachtige eet of salontafel. Een zeer geliefde eyecatcher in luxueuze woonkamers is dan ook de bekende boomstamtafel, omdat deze er uit ziet eruit alsof de boom net gekapt is en direct in gebruik is genomen als meubel. Het is een robuust en luxe meubelstuk wat niet mag ontbreken. Wanneer je voor een echte boomstamtafel gaat, is deze erin vele soorten en maten. Omdat je afhankelijk bent van de afmetingen van de kamer is het hierdoor lastig te bepalen welke maat je nodig hebt en of dit wel te realiseren valt in de gewenste ruimte. Gelukkig is hier een oplossing voor: boomstamtafels op maat.

Het is zeer eenvoudig om boomstamtafels op maat te maken. Dit maakt het meubel niet alleen passend qua afmeting, maar ook nog eens een uniek meubel die niemand anders tot zijn beschikking heeft.