Woning Stijl

Leven in en met stijl

Wonen in stijl doe je met Different Doors – houten garagedeuren

1.1Echt wonen in stijl? Dan heb ik bij dezen dé tip voor je, een die een verrassende eyeopener voor je zal betekenen. Recentelijk heb ik Different Doors – houten garagedeuren laten installeren – je kent ze wel, die van het bekende bedrijf dat zo duidelijk haar stempel op de ontwerpen plakt. Helaas heb ik geen ‘before’ foto kunnen vinden van de gevel van mijn woning zoals deze voorheen was. Echter, het resultaat van de veranderingen spreekt voor zich. Het is goed om te weten dat het gehele huis eerst wit was en de Different Doors – houten garagedeuren dus een enorme verandering voor het aangezicht van het exterieur hebben betekend. 

Metamorfose van de garagedeuren

10431497_684251334964196_4306838378151578114_n-150x150Wat is er nou precies veranderd? De wanden die er eerst zaten zijn weggehaald en vervangen door houten wanden, zoals op de foto rechts te zien is. Misschien valt je al wel op dat de gehele wand bekleed is met het hout, iets wat een prachtig effect geeft aan de woning. Dat ik in een bovenwoning behuisd ben, wordt nu op wel heel bijzondere wijze benadrukt. Ik vind dat zeer mooi, want mijn woning is er in één klap echt een plaatje van geworden. Waar het voorheen nog een vrij normale uitstraling had, een die niet erg opvallend was, is het nu met deze ene verandering omgetoverd in een echte design woning.

10344834_684251374964192_6990434563989966792_nLeek het op de vorige foto nog een gehele wand te beslaan, op de foto hiernaast zie je pas dat het daadwerkelijk uit verschillende delen bestaat. Ik heb twee garages onder mijn woning, geheel weggewerkt in de want maar bijzonder goed in hun functie. De Different Doors – houten garagedeuren zijn volledig technisch maar ook handmatig te besturen en dat maakt het bijzonder praktisch en snel. Ik kan niet benadrukken wat een verschil het heeft gemaakt deze deuren te hebben toegevoegd aan de woning.