Woning Stijl

Leven in en met stijl

Wil je een prachtige slaapkamer?

kledingkast goedkoop

Er is zoveel keuze in interieurstijlen dat we soms niet weten waar we het moeten zoeken. Maar welke slaapkamer is nou perfect voor volwassen personen? En met welke spullen kun je voordelig de slaapkamer inrichten? Ga bijvoorbeeld voor een supercomfortabele boxspring. Deze zijn in stijlen die altijd wel een goede combi vormen met het interieur. We bespreken hier een aantal ideale mooie gezellige slaapkamers voor volwassenen.

Art Deco Natuur – Groen en Goud

Hou je van natuurlijke vormen maar dan toch in een modern tintje? Ga dan voor donkergroene muren met goudkleurige decoratie en een pastelgeel of groen bed. Een kledingkast goedkoop kopen is altijd mogelijk zodat je binnen jouw budget blijft. Dit kan een mooie lichte eikenhoutkleurige kast zijn die sterk afsteekt tegen de bladgroene muur. Art Deco komt van oorsprong uit begin 20ste eeuw. En is nu weer in een nieuw jasje gestoken. Goud, groen en houtkleuren zijn helemaal in. De slaapkamer is extra gezellig en sfeervol. Decoreer met een spiegel met een goudkleurige lijst en een goudkleurige rek aan de wand met groene planten in gouden potten. Verder kun je nog een goudkleurige messing metalen vloerlamp plaatsen. Natuurlijke ornamenten staan centraal.

kledingkast goedkoop

De Scandinavische stijl

Hou je van minimalisme? Ga dan voor een minimalistische gezellige maar rustige slaapkamer. Denk aan een wit bed met witte dekens en witte of lichte saliegroene wanden. Wit creëert ruimte. Je kunt dit heldere wit aanvullen met lichte houtkleuren en riet. Kies een rieten plafondlamp en een kledingkast goedkoop in een rustige lichte houttint. Je kunt de kamer opleuken met transparante vazen met gedroogde beigekleurige pluimen. Ook hier staat de natuur weer centraal in de slaapkamer.

Luxe en Chique

Een luxe hotelkamer maken? Ga voor een heerlijke beige boxspring en kleur je slaapkamerwanden in taupe met wit. Of ga voor diepe donkere kleuren als wanden en plaats een wit of beige bed. Kenmerkend zijn zwarte en witte lijnen, spotjes en ledverlichting die bepaalde aspecten in de slaapkamer accentueren. Monteer plafondspotjes en plaats een mooie grote chique kledingkast in hoogglans zwart, wit of met een enorme spiegel. Je maakt de vloer af met een zacht hoogpolig vloerkleed. Aan de muur plaats je een (elektrische) haard voor extra veel sfeer en een TV scherm. Het hoofbord van het bed is zacht en groot, en de nachtkastjes maken onderdeel uit van de achterwand als een mooi geheel. Met deze stijl is sierpleisterwerk mooi in combinatie met decoratie nissen.