Woning Stijl

Leven in en met stijl

Waarom zou je kiezen voor een twijfelaar?

De titel veronderstelt dat een twijfelaar iets is waar je over zou kunnen twijfelen. En misschien is dat ook wat veel mensen denken: dat iemand die twijfelt tussen een 1-persoons en een 2-persoons bed, gaat voor een twijfelaar. Als een soort tussencategorie zonder echte toewijding. Toch zijn de meeste keuzes voor twijfelaars gebaseerd op overtuiging. Een twijfelaar bed heeft namelijk veel te bieden; het is maar waar je naar op zoek bent. Onder een twijfelaar worden verschillende bedden verstaan. Zo hebben ze bij De Suite verschillende afmetingen.

Toepassingen

Een twijfelaar bed is een bed dat tussen een 1- persoons bed en een 2-persoons bed in zit. Dat betekent dat het gebruikt kan worden als ruim 1-persoonsbed of als knus 2-persoonsbed. Het ligt maar net aan uw situatie. De standaard twijfelaar is 120 bij 200 centimeter, maar ook langere (210 centimeter) of bredere (140 centimeter) afmetingen zijn verkrijgbaar bij De Suite als twijfelaar bed.

Als éénpersoonsbed: ruimte voor jezelf

Als je de twijfelaar kiest als éénpersoonsbed, betekent dat dat je gaat voor een zeer ruim bed voor jezelf. Dat heeft natuurlijk als voordeel dat je veel slaapgebied heeft en zich lekker kan innestelen tussen de dekens. Ook betekent het dat je minder snel uit bed valt, aangezien je meer ruimte hebt. Tot slot is het ook handig dat een onverwachtse logé altijd nog bij je in bed kan kruipen, als het nodig is.

Als tweepersoonsbed: ruimte en geld besparen

Kiest u de twijfelaar als knus tweepersoonsbed, dan heeft dit als voordeel dat het in de kamer minder ruimte in beslag neemt. Als jullie bijvoorbeeld in een studio wonen en alle kleine beetjes ruimte helpen, is dit een aanrader. Of als je toevallig een zeer kleine slaapkamer hebt. Zo houd je ruimte over voor andere meubels. Omdat een twijfelaar kleiner is, zijn er ook minder materialen nodig om deze te maken, wat er weer voor zorgt dat het goedkoper is dan een tweepersoonsbed. Dit is dus handig als je wat krap bij kas zit of om andere redenen liever niet te veel uitgeeft aan je bed.