Woning Stijl

Leven in en met stijl

Vijf tips voor je eerste verhuizing!

Als je van plan bent om voor het eerst te verhuizen, dan is het nooit gemakkelijk om alles snel in te pakken. Hier gaat namelijk een enige tijd overheen. In de tekst vind je 5 tips over voor je eerste verhuizing. Bij een verhuizing komt namelijk veel kijken. Het is niet enkel je woning verkopen en gaan. Er zitten namelijk veel verborgen kosten, die je pas tegenkomt als je op het punt staat om te verhuizen. 

Hoe kun je het beste al je spullen inpakken 

Als je gaat beginnen met inpakken, is het erg belangrijk om verhuisdozen te kopen. De verhuisdozen bieden namelijk veel comfort tijdens het inpakken, maar ook tijdens het vervoeren. Om alle spullen netjes bij elkaar te krijgen, is het erg belangrijk om per kamer in te pakken. Hierdoor liggen niet alle spullen door elkaar. Als je de doos hebt ingepakt, kun je de doos een naam geven. Zo kun je de doos bijvoorbeeld “slaapkamer 1” noemen. Zo voorkom je namelijk een stressvolle verhuizing. Moet je breekbare producten inpakken? Dan kun je dit met meerdere producten doen. Zo kun je bubbelplastic gebruiken. Jammer genoeg is dit niet goed voor het milieu. Hierdoor wordt het ook echt niet aangeraden om bubbelplastic te gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld wel handdoeken of kleding gebruiken om je breekbare producten te beschermen. Kun jij om een reden niet alleen verhuizen? Dan heb je altijd de mogelijkheid om een verhuisbedrijf in te huren. De kosten verhuisbedrijf, verschillen per bedrijf. Vaak ligt dit onder de €100 per uur. 

De kosten van een stukadoor 

Er zijn een aantal dingen die je eerst moet uitzoeken zoals: wat kost een stukadoor?

De kosten hangen af van de grote van je woning. Een woning die klein is, kost minder qua materiaal. Als je een grotere woning hebt, zal je meer materiaal kwijt zijn, waardoor de kosten ook flink zullen stijgen. Het stucen van je woning geeft al snel een luxe sfeer. Hierdoor kun je ook makkelijker je woning verkopen. Ook als je in je nieuwe woning een stukadoor wilt laten komen, brengt dit veel gezelligheid mee. De moderne look gaat ook echt om de strakheid van de woning. Dit kun je dan ook echt bereiken door het stucen van je woning. Door het stucen, zal de woning een stuk netter ogen. Dit zorgt dan ook voor een prijsstijging van je woning. 

Lage Hoekmening Van Balkon Tegen Hemel

Hoe kun je de waarde van jouw huidige woning omhoog brengen?

De waarde van je woning omhoog brengen kan op een heleboel manieren. Zoals eerder genoemd, kun je je woning laten stucen. Dit brengt namelijk al snel verandering. Maar er zijn bijvoorbeeld ook een heleboel dingen die je kan toevoegen aan je woning om het meer waard te maken. Zo heb je bijvoorbeeld zonnepanelen die veel waarde toevoegen, en niet alleen de waarde van de panelen zelf. Ook brengen ze waarde aan je woning bij omdat ze je energie kosten laten dalen als je het goed doet. Daarom is het aanschaffen van zonnepanelen een handige keuze!