Woning Stijl

Leven in en met stijl

Verrassende eyeopener: getrommelde stenen

waaltjes1Graag verhaal ik over de dingen die ik heb meegemaakt en de zaken die ik heb ontdekt. Vandaag zal ik stilstaan bij een zowel een bedrijf als bij de producten die zij aanbiedt, respectievelijk de firma Willems en de getrommelde stenen van hun hand. Waarom ik hierbij stil wilde staan? Omdat ik onlangs stenen gelegd heb op mijn terras en ik zeer te spreken ben over niet alleen het resultaat van die inspanningen, maar ook over de kwaliteit van de stenen die geleverd is. 

Bakstenen in geronde vorm gelegd

waaltjes8Willems ontdekte ik bij toeval op het web. Ze hebben een vestiging in Winssen maar dat is bij mij niet om de hoek en dus heb ik dankbaar gebruik mogen maken van de service die zij leveren. Ze bezorgen de pallets met de door jou bestelde bakstenen of andere stenen namelijk met liefde door het gehele land – en zelfs in Duitsland en België. Afgelopen week kwam een van de vrachtauto’s van Willems voorrijden met de lading die ik besteld had en het geheel is in zeer goede staat afgeleverd. Ik kon van het weekend beginnen met het leggen van de getrommelde stenen en het is maar een geluk dat ik daar zulk goed weer voor had. Het is heerlijk je eigen terras met je eigen handen te kunnen scheppen en de bakstenen zelf te leggen. Misschien had ik er vroeger wel een bedrijf voor ingeschakeld het voor mij te doen, maar ik vind het leuk te merken dat ik steeds handiger in en om het huis ben geworden en ik dus goed zelf uit de voeten kan met klussen als deze.

waaltjes12Ik zat echt te twijfelen tussen het leggen van een visgraatpatroon of een gerond patroon maar heb uiteindelijk toch voor het laatste gekozen. Het resultaat mag er echt zijn – en hoezeer het het uiterlijk van mijn tuin heeft veranderd is gewoon bijna niet te geloven! Van een vrij saai terras is mijn tuin in een weekend tijd veranderd naar een levendige, natuurlijke en vele malen authentieker tuin. Wat een verschil zoiets kan maken!