Woning Stijl

Leven in en met stijl

U bent toe aan een nieuwe vloer?

Regge Tegels

Wanneer u toe bent aan een nieuwe vloer, is dat de kans om uw interieur een boost te geven. Een vloer is namelijk erg bepalend voor de rest van de ruimte. Het is namelijk een groot oppervlak dat snel in het oog springt. Wij kunnen het leggen van een tegelvloer aanraden. Met tegels kunt u namelijk alle kanten op.

De voordelen van tegels

Tegels zijn oersterk. Zeker wanneer de vloer op de juiste manier is afgewerkt, kunnen ze wel tegen een stootje. Van uw tegelvloer heeft u dus jaren plezier. Een van de andere voordelen van tegels is dat u er bij vrijwel alle stijlen mee wegkomt. Gaat u voor een stoerdere en robuuste betonlook? Of warmere tonen door wooden cladding, ook wel houtkleurige steenstrips? Een klassieke uitstraling is eenvoudig gecreëerd door middel van tegels in marmerlook. Het zijn slechts enkele voorbeelden van keuzes die u heeft in soorten tegels. De meeste tegels zijn goed te combineren met de rest van de ruimte, omdat veel vloertegels dezelfde varianten voor de wand hebben. Zo wordt de ruimte al gauw één geheel. Een tegelvloer kunt u zo luxe maken als u zelf wilt. Vanzelfsprekend kunnen de randen en richels perfect worden afgewerkt en worden de voegen goed gedicht. Daarnaast is het mogelijk om vloerverwarming eronder te laten aanleggen.

Waar vindt u deze tegels?

Het is waarschijnlijk de vraag die het eerst in u opkomt, wanneer u alle voorgaande informatie hebt gelezen. Natuurlijk zijn er veel leveranciers die de meest uiteenlopende tegels aanbieden. Toch is het goed om kritisch te kijken naar de kwaliteit van deze leverancier. Het best kunt u uw tegels kopen bij een erkende specialist, die u naast tegels ook kan voorzien van passend advies. Het kan voorkomen dat u straks net de verkeerde tegel voor uw beoogde doeleinden in huis haalt. Ook wat betreft kleurstelling en onderhoud kan de specialist u goed adviseren. Dergelijke vloer- en tegelspecialisten vindt u bijvoorbeeld bij Regge tegels. Wij raden aan om hier zeker eens een kijkje te nemen. Liever eerst contact opnemen? Dat kan via mail of telefonisch. De medewerkers staan u graag te woord.