Woning Stijl

Leven in en met stijl

Traprenovatie in Roermond, hoe werkt montage precies?

Revivere Traprenovatie, laat uw trap weer leven! Wij zijn gespecialiseerd in traprenovatie in de breedste zin van het woord; Van ‘doe-het-zelf’ eiken trapbekleding op maat tot en met de vervaardiging van een volledig nieuwe trap. Wij zijn bij uitstek hét adres in de regio Limburg voor uw trap. Op basis van uw specifieke wensen & behoeften gaan onze ervaren en gespecialiseerde vakmensen voor u aan de slag. Trap bekleden in Roermond; Revivere Traprenovatie! Het traject begint bij inmeten, uw akkoord op ons prijsvoorstel, de vervaardiging en vervolgens de laatste stap: Montage, oftewel plaatsen. Hier worden vaak specifieke vragen over gesteld, vandaar dat wij dit proces al kort en krachtig hebben toegelicht. Onderstaand vindt u meer informatie.

Traprenovatie montage in Roermond:

 

Nadat alle voorbereidingen zijn getroffen en de traprenovatie ‘producten’ perfect op maat vervaardigd zijn kan een afspraak gemaakt worden voor montage. Voor een basis traprenovatie (puur en alleen eiken trapbekleding) hanteren wij normaal gesproken 1 volledige werkdag. Hierbij dient u zelf te zorgen voor het verwijderen van de huidige trapbekleding, inclusief het verwijderen van spijkertjes, nietjes en lijmresten. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u uitvoeren, zie voor meer informatie onze dienst ‘verwijderen en cleaning’.

 

Kiest u voor ’traprenovatie compleet’, dus een eiken trapbekleding op maat inclusief trapwangen en eventueel uitgebreid met verwijder en cleaning werkzaamheden, verfwerkzaamheden en additionele producten zoals trapleuningen / trapbalustrades en verlichting, betreft montage veelal 2 werkdagen. In het geval van maatwerk kunnen wij na het inmeten een gerichte indicatie afgeven voor de duur van de montagewerkzaamheden.

 

En natuurlijk begrijpen wij dat onze klanten een secure afwerking erg op prijs stellen, evenals het netjes achterlaten van ‘de boel’. Normaal gesproken plaatsen wij de nieuwe trapbekleding / trap zo strak, dat het afkitten hiervan niet nodig is. Echter mocht u dit wel wensen, doen wij dit uiteraard graag (en kosteloos!). Ook zorgen we ervoor dat onze medewerker alles netjes achterlaat, zodat u direct kunt genieten van uw droomtrap!