Woning Stijl

Leven in en met stijl

Tip: het gras van Kunstgras-grastapijt

4Vandaag een wel heel bijzonder bericht, en wel over de website van Kunstgras-grastapijt, die ik je zeker zou aanraden eens te bezoeken. De firma GJ Floors zit achter deze website en de inside kenners zullen wel weten welk bedrijf dit is. Het is een bedrijf dat staat voor kwaliteit in vloeren en zulks heb ik aan levenden lijve mogen ontdekken.

En voila, geen omkijken meer naar het gazon!

30Zoals de lezers misschien wel hebben meegekregen ben ik een groot voorstander van praktische toepasbaarheid, en in het geval van het kunstgras van GJ Floors is dat zeker het geval. Hoewel ik het heerlijk vind om te tuinieren, heb ik er al jaren werk in zitten een gedeelte van mijn tuin op orde te krijgen. Het lúkt er maar niet, op een of andere manier. Er hangt een grote boom boven het gedeelte waar ik altijd gras wilde kunnen leggen, en mijns inziens zou schaduw toch niet eens zo’n grote stoorzender moeten zijn – maar hoe dan ook, alle pogingen ten spijt, het lukte me niet. Ik heb het zelfs geprobeerd zonder per se met zaadjes aan de slag te gaan, na dit enkele jaren achtereen tevergeefs geprobeerd te hebben. Ik heb zelfs hele plakkaten van al gekweekt echt gras neergelegd, maar ook dat mocht niet baten.

29Pas toen ik het gras van Kunstgras-grastapijt ontdekte, zag ik hier mogelijkheden. Ik heb een soort nepgras gekozen die het dichtst komt bij de rest van mijn tuin, bij de rest van de kleuren die het gras heeft. Van mij hoeft het persoonlijk niet onnatuurlijk frisgroen te zijn namelijk, als dit detoneert met de rest van het gazon. Enfin, de oplossing is daar – en ik heb er geen omkijken meer naar, voila!