Woning Stijl

Leven in en met stijl

Tip: breng nut en originaliteit in je woning met teak meubels

4Voor mij was het geen probleem te kiezen uit de vele onderwerpen waarover ik te vertellen heb. Je kent mijn kernwaarden in de inrichting van mijn huis? Hier zet ik ze nog even op een rijtje:

originaliteit
praktische toepasbaarheid
toegevoegde waarde
handigheidjes in en om het huis
verrassende eyeopeners 

In deze maatwerk teak kast komen al mijn kernwaarden terug

Nou wil het feit dat ik deze praktisch heb geschreven met de volgende teak meubels in mijn achterhoofd – een waardig begin van dit blog dus, en een echte aanrader voor de lezer.

29

 

Teak meubels als deze prachtige kast die mijn slaapkamer siert kun je laten uitvoeren bij de firma Wortman, die ik echt zeer hoog heb zitten. Ook in mijn woonkamer siert een prachtige kast van hun hand de wand en de kwaliteit en uitvoering zijn gewoon bijzonder goed. Om even terug te komen op mijn uitgangspunten, te beginnen bij de originaliteit, is dat dit maatwerk teak meubels zijn, ze worden precies op maat gemaakt opdat er niet alleen geen énkele andere van te verkrijgen is, maar ze ook nog eens van duidelijk nut zijn voor de ruimte. 29Zie maar eens hoe de kasten tot het plafond reiken, alle ruimte wordt benut en daarmee is de praktische toepasbaarheid wel bewezen. Deze kast is bijvoorbeeld echt van toegevoegde waarde, daar ik er al mijn boeken in kwijt kan – en geloof me, daarvan heb ik er veel – en er bovendien ook nog aparte cd-rekken voor mijn muziekcollectie zijn aangebracht. Dit is een van die handigheidjes in het huis waar ik nou echt veel aan heb, zoveel moge duidelijk zijn. Het materiaal is een voor mij voorts verrassende eyeopener geweest, want het teak komt nu op veel meer plekken in mijn woning naar voren, het brengt echt het leven in mijn woning.