Woning Stijl

Leven in en met stijl

Tip: badkamer plafond

badkamer plafond

 badkamer plafondPas geleden was het dan eindelijk zo ver! Ik begon met het renoveren van het huis dat mijn man en ik pas geleden gekocht hebben. Een aantal dingen moesten echt vervangen worden en een van die dingen was het badkamer plafond. Verder moest er echt een nieuwe keuken in want de kleur hiervan is erg lelijk. Mijn man ik wilden wel normaal kunnen douchen en daarom zijn we hier als eerste mee aan de slag gegaan. We wilden dat de badkamer er prachtig uit zou komen te zien en daarin is het plafond een zeer belangrijk onderdeel.

We zijn daarom opzoek gegaan naar een aanbieder die ons hierbij wilde helpen. Als het badkamer plafond in orde was dan konden we voor ons gevoel pas echt verder met de badkamer zelf. We zochten daarom wat rond naar een goede aanbieder en dankzij een vriend van mijn man kwamen we uit op de website van Heering. De vriend van mijn man had pas geleden ook zijn badkamer gerenoveerd en dat vonden wij er erg goed uitzien. We vroegen daarom waar ze dit gedaan hadden en toen kwamen we dus bij dit bedrijf uit.

 badkamer Wat een aanrader!plafond

Dankzij Heering zijn wij voorzien van een  luxe plafond, dat vakkundig is gerenoveerd. Je zou het bijna niet meer terug herkennen en dat is precies wat wij wilden. Heering is een vakkundig bedrijf dat kwaliteit levert voor een relatief lage prijs en dit zouden wij u zeker aanraden.