Woning Stijl

Leven in en met stijl

Timmerbedrijf de Valk voor al jouw houtproducten

logo

Timmerbedrijf de Valk is een gespecialiseerd timmerbedrijf die al meer dan 32 jaar ervaring heeft in de timmerindustrie. Door deze jarenlange ervaring heeft het bedrijf zeer veel kennis opgedaan over hout en producten die van hout gemaakt kunnen worden.

Kozijnen in allerlei vormen en maten 

Wanneer je terecht komt op de website van Timmerbedrijf de valk zul je terechtkomen op een goede en overzichtelijke website. Op de website is onder andere het motto van het bedrijf te vinden dat luidt als volgt: Als het van hout of een houtachtig materiaal gemaakt kan worden, kunnen wij het. Dit is het motto van het timmerbedrijf. Ook levert het bedrijf ambachtelijk en hoogwaardige kwaliteitsproducten aan. Op de website van het bedrijf is onder andere een kopje te vinden met projecten. Onder dit kopje is een kleine opsommingen met een aantal afbeeldingen te vinden van voorgaande projecten die het bedrijf heeft afgerond. De kozijnen die het timmerbedrijf aanbeet kunnen in allerlei verschillende vormen en maten worden geproduceerd. 

kozijnen

Een eigen professioneel montageteam bij Timmerbedrijf de Valk

Wanneer je besluit om eventueel over te willen gaan tot een aankoop kun je op de website gemakkelijk contact het bedrijf opnemen. Je zult dan erg snel een reactie ontvangen met professioneel advies van een echte hout kenner. Als je dan besluit om over te gaan tot een aankoop zal er binnen een aantal weken een montageteam komen op jouw producten op een professionele manier te plaatsen. Neem een kijkje op de website voor meer informatie.