Woning Stijl

Leven in en met stijl

Streamen in topkwaliteit

TV kijken doen we tegenwoordig heel anders dan eerder, en ook muziek luisteren is aan verandering onderhevig. We streamen alsof het een lieve lust is. Er komen dan ook steeds meer apparaten op de markt waarmee je jouw geluid draadloos afspeelt. Maar welke apparatuur gebruik je voor het allerbeste geluid? Wij bekijken samen met jou graag wat voor jou de meest passende optie is.

HiFi Streamer

Bij een expert als Wifimedia vind je een grote hoeveelheid aan apparatuur van topkwaliteit. De webshop biedt een ruime keuze in verschillende streamers, luidsprekers, digitale radio’s en bluetooth ontvangers. Op zoek naar een audio streamer die het plezier biedt van miljoenen platen? Bekijk dan eens de HiFi streamers. Je kunt kiezen voor een relatief simpele, zoals de Yamaha WXAD-10, die in een slim en compact kastje alle functionaliteiten van moderne streaming combineert. Binnen no time stream je muziek via bijvoorbeeld Bluetooth of Airplay, en geniet je van topgeluid.

Professionele audiobrug

Om een professionele brug te slaan tussen jouw eigen audio installatie en digitale muziekbronnen is het aan te raden een streaming transporter als de Auralic Aries Wireless Streaming Bridge aan te schaffen. Deze vind je in een wat hogere prijsklasse, maar dat is hij ook zeker waard. De Lightning Streaming techniek van dit apparaat maakt gebruik van jouw bestaande draadloze netwerk, om een stabiele en vooral ook snelle muziekverbinding te maken. Dat betekent dat jij tot de hoogste kwaliteit muziek beschikbaar eenvoudig af kunt spelen.

Audio in meer kamers

Meerdere kamers waarin jij jouw audio wil laten klinken? Met Multi room audio speel jij je muziek in verschillende ruimtes. En, mooi is: het maakt niet uit waar de bron of installatie zich bevindt. Superhandig, de speakers maken via een draadloze verbinding contact met elkaar, en je bedient ze met een app. Zo heb jij met één druk op je smartphone controle over al jouw speakers. De set is ook nog eens ontzettend makkelijk uit te breiden. Wil jij een extra kamer voorzien van een speaker? Geen probleem, je sluit hem gemakkelijk aan op jouw set.

Thuisbioscoop

En denk eens aan de mogelijkheden op het gebied van film. Met een multi room audio streaming apparaat zit je in een oogwenk in je eigen thuisbioscoop. Tenminste, wat het geluid betreft. Veel speakers betekent ook audio van alle kanten. Een echte bioscoopervaring, gewoon bij jou thuis. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de website van Wifimedia en bekijk wat de webshop nog meer in de aanbieding heeft.