Woning Stijl

Leven in en met stijl

Seniorenhulp ondersteund de verhuizing

Seniorenhulp

Maak kennis met Seniorenhulp. Dit bedrijf ondersteund maar al te graag de ouderen met zijn of haar verhuizing. Een groot meubelstuk moeten tillen is natuurlijk niet ideaal om te doen. Mede dankzij de juiste kennis en ervaring van dit bedrijf wordt het een stuk prettiger. Zij zullen ervoor zorgen dat alles in een mum van tijd wordt verhuisd en hier hoef jij vrijwel niks voor te doen. Wellicht het aanbieden van een kop koffie, maar dit zal een ieder vast en zeker smaken!

SeniorenhulpSeniorenhulp neemt het werk van je over

Een verhuizing is nu eenmaal een flinke klus wat er uitgevoerd moet worden. Ongeacht of dat jij veel spullen in huis hebt of niet. Je dient er nu eenmaal voor te zorgen dat alles goed verpakt wordt om zo min mogelijk schade te krijgen. Zelf wilde mijn vader graag naar het verzorgingstehuis toe. Hij voelde zich in zijn eigen woning erg eenzaam op de dagen dat wij er niet waren en dat vond ik erg vervelend. Hierdoor ben ik toen samen met hem gaan zoeken naar een tehuis waar hij zich op zijn gemak zal voelen. Al vrij snel hadden wij een verzorgingstehuis op het oog. Hier kon hij nog steeds zelfstandig blijven wonen, alleen eet hij dan wel gezamenlijk. Dit vond hij zo onwijs prachtig om te zien en wilde niets liever dan verhuizen!

Seniorenhulp ingeschakeld om de verhuizing te ondersteunen aangezien wij het niet alleen konden doen. Zelf was ik in verwachting en mijn man werkt fulltime, hierdoor liggen wij meestal in de avond languit op de bank. Enfin, zodoende zijn wij bij Seniorenhulp terecht gekomen en hebben dit bedrijf ingeschakeld. In een mum van tijd was het huis leeg en kon mijn vader definitief over verhuizen naar zijn nieuwe prachtige woning. Geweldig om te zien hoe dat de service werd verleend!Seniorenhulp