Woning Stijl

Leven in en met stijl

Oorthermometers voor kinderen nodig?

Thermometer

oorthermometersOm mijn blogs meer diepgang te geven, wil ik vandaag graag deels afwijken van mijn normale onderwerp. Zoals jullie van mij gewend zijn schrijf ik veel over zaken die met wonen te maken hebben. Ook deel ik mijn persoonlijke ervaringen met bedrijven en websites. Zo heb ik er vandaag ook weer eentje, namelijk shopvoorgezondheid.nl. Zo had ik hier laatst twee oorthermometers. Eentje voor thuis en één voor als we op vakantie gaan. Nu was dit niet zo maar iets wat ik dagelijks koop, vandaar dat ik het online ging zoeken. Het duurde mij dan ook niet lang voordat ik bij deze website uitkwam. Omdat mij hier alles zo goed was bevallen, wil ik deze graag met jullie delen.

Controleer jouw baby

shopvoorgezondheid.nl

Vooral voor jonge ouders raad ik het aan om zo’n oorthermometer te kopen. Wanneer je dan denkt dat jouw baby een verhoging heeft, kun je dit direct controleren. Oorthermometers zijn zeer eenvoudig in gebruik en kun je snel de temperatuur meten van je kind. Ze meten namelijk met een infrarode straling de hoeveelheid in het oor. De krijg je dus een betrouwbare meeting. Shop voor Gezondheid heeft verschillende thermometers en verschillende prijsklassen.

ThermometerZij hebben overigens ook nog andere leuke en functionele producten omtrent gezondheid. Ik ben hier nu al een paar dagen op geweest en zie steeds weer handige producten. Ook heb ik meerdere bestellingen lopen, benieuwd of deze mij ook zo goed bevallen.