Woning Stijl

Leven in en met stijl

Meten met maten tijdens je metamorfose: het recept voor het beste eindresultaat!

Houd rekening met onderstaande aspecten wanneer je jouw stulpje om wilt toveren tot een woonruimte met een uitstraling die jou als uitgangspunt heeft!

De kamer

Voldoet je woonkamer – de kamer zelf – nog wel aan je strenge eisen? Vloer, wanden en plafond moeten misschien wel drastisch veranderen om overeen te komen met de stijl die jij in gedachten hebt. Besef je daarom dat een ingrijpende renovatie of juist slechts een lik verf en een nieuwe vloerbedekking voorhanden zijn. Houd rekening met je specifieke wensen én je budget bij het maken van deze keuze.

De meubelen

We gaan er even vanuit dat je consistent wilt blijven in je stijl. Daarom zullen je huidige meubelen misschien wel plaats moeten maken voor nieuwe! Kijk rond in speciaalzaken en speur ook kringloopwinkels en MArktplaats af; je weet nooit wat je tegenkomt!

De puntjes op de i

Met foto’s, schilderijen, bloemen en planten en andere accessoires maak je je woonkamer af. Maar in hoeverre mogen zij de stijl van de ruimte bepalen? Creëer een ideale balans en houd je hieraan. Zo zorg je ervoor dat je woonkamer niet te druk of juist te rustig wordt.

Het afval

Je krijgt tijdens renovatiewerkzaamheden altijd met een hele hoop puin te maken. Huur daarom een afvalbak waarin je alles kwijt kunt, eventueel ook oude meubelen en andere onderdelen van je woonkamer waar je vanaf wilt. Je hebt bovendien de mogelijkheid om een container te huren waarin je juist meubelen en andere kostbaarheden opslaat die je tegen vervuiling en beschadiging wilt beschermen.

Succes met klussen en veel plezier met het eindresultaat!