Woning Stijl

Leven in en met stijl

Lichtkoepels die passen goed in je huis!

3 Goedemiddag allemaal, gezellig dat jullie weer eens op mijn blog komen kijken. Zoals mijn  lezers weten hou ik jullie graag op de hoogte van de aanpassingen die ik maak tijdens klussen. Ik kan inmiddels wel zeggen dan klussen echt een passie van mij is. Dit komt niet alleen omdat ik het nu in mijn eigen woning doe, ik stond ook altijd graag klaar voor vrienden die aan hun woning iets gingen verbouwen. Door mijn ervaring te delen hoop ik jullie een hoop werk uit handen te nemen. Wanneer ik een goede site of bedrijf tegen kom, twijfel ik er dan ook niet aan om deze met jullie te delen.

Koepel.1

Zo heb ik laatst een lichtkoepel besteld. Nu zullen sommige van jullie wel denken dat je deze alleen maar tegen komt bij bedrijven, maar niets is minder waar. Al moet ik wel toegeven dat er vroeger bij de tandarts van mij wel enkele koepels in het dak zaten. Maar tegenwoordig zie je dit steeds vaker in woningen, en terecht! Heeft zorgt er voor dat je veel meer licht in je woning krijgt, dit is toch iets wat we allemaal willen? Vandaar dat ik deze ook besteld heb. Omdat de verbouwing toch al aardig veel gaat kosten wilde ik een goede lichtkoepel voor een lage prijs. Zo ben ik uiteindelijk uitgekomen bij licht-koepels.be. Hier werd mij de laagste prijs verzekerd.

 

Een hele mooie prijs

Doordat bouw handel altijd de laagste prijsgarantie verzekerd vind je ze hier goedkoop. Iets wat voor mij echt noodzakelijk was. Dit bedrijf is dus zeker een aanrader!

2