Woning Stijl

Leven in en met stijl

Lekker knus en comfortabel

plaid

Je herkent het vast wel, je bent een leuke serie of film aan het kijken in de winter op de bank. Je voelt je lekker comfortabel als je warm onder je plaid kunt kruipen, met een lekkere snack of drankje erbij. Je voelt je lekker en comfortabel, een gevoel van luxe bekruipt je. Maar wil je de huis of slaapkamer een mooie uitstraling geven dan kun je een plaid ook gebruiken om over een stoel, of op je bed neer te leggen. Het is een multifunctionele stuk stof waar je heel veel plezier van kunt hebben.

plaid

Standaard accessoire op je bank 

Natuurlijk wil je de inrichting van je huiskamer zo knus mogelijk maken, met een paar kaarsjes en een plaid kom je al een heel eind. Lekker zacht en altijd te gebruiken voor een stoel of op de bank, zodra je het een beetje koud krijgt pak je de plaid en duik je eronder weg. Maar niet alleen als je het koud hebt, ook gewoon omdat het lekker knus is samen met je partner. Door een mooie kleur of stof te nemen die past in je woonkamer, zorg je ervoor dat het een toevoeging is voor je inrichting.

Verschillende stoffen

De stof van een plaid is voor veel mensen bepalend of deze comfortabel is of niet. Je wilt tenslotte wel onder een lekkere stof liggen als je je favoriete serie aan het kijken bent, een fleece plaid is lekker voor zowel binnen als buiten. Verschillende fleece soorten vind je bij Smulders Textiel in de webshop, maar ook andere stoffen als katoen. Katoen heeft de eigenschap dat het lekker luchtig is en prettig aanvoelt op je lichaam.