Woning Stijl

Leven in en met stijl

Kussens zijn onmisbaar tijdens jouw thuis quarantaine

Zelden brachten we zoveel tijd thuis door als het afgelopen jaar. Met kussens maak je jouw huis extra gezellig en kom je die lockdown zeker door! Het lijkt een simpele toevoeging aan je interieur, maar een goed gekozen kussen kunnen elke ruimte nét dat beetje meer thuisgevoel geven. Dat is precies wat we nodig hebben in deze tijd.

Ontbijt in bed

Doe jij het ook wel eens? Je laptop voor het thuiswerken alvast starten terwijl je nog even terug kruipt in bed? Een kleedje over je benen een kopje thee erbij en rustig wakker worden met de eerste werkzaamheden. Dat is een van de voordelen van vanuit huis werken! Met kussens maak je van jouw bed en slaapkamer je eigen oase van rust. Kies voor kussens in zachte, neutrale kleuren. Deze stralen rust uit en zullen meteen een kalmerend effect op je hebben. Heerlijk voor een relaxte opstart in de ochtend en rustgevend voor als je ‘s avonds naar bed gaat.

Kussens op de bank voor de meest cozy Netflix-sessie

Je even terugtrekken met je favoriete serie op Netflix is misschien wel de meest populaire lockdown activiteit. Leg een aantal kleurrijke, zachte kussens op je bank en in een handomdraai heb je de meest comfortabele uitvalsbasis voor gezellige Netflix-sessies te pakken. Popcorn maken, een dekentje over en het binge-watchen kan beginnen! In deze tijd kunnen je vrienden misschien niet direct naast je komen zitten, maar via videobellen of de Netflix-party app, kun je toch op afstand samen van je favoriete film genieten. Allebei vanaf je eigen met kussens gevulde bank.

Take-out in stijl: kussens in de keuken

De keuken is misschien niet de eerste plek waar je aan denkt bij het plaatsen van een kussen, maar ook in deze ruimte kan het een waardevolle toevoeging zijn. Speel met kleur en match de sierkussens op je keukenstoelen bijvoorbeeld met de kleur van de muur, het servies of het koffieapparaat. Door aandacht te vestigen op dit soort details, maak je met een paar simpele handelingen van jouw keuken de meest stijlvolle ruimte van het huis. Wel zo gezellig als jullie met het gezin weer eens jullie favoriete take-out diner verorberen. Maar ook zodra je weer gasten mag uitnodigen, zullen deze details niet onopgemerkt blijven!

Breng momenten van schoonheid in huis

Corona, de lockdown en de noodzakelijke maatregelen die getroffen zijn, hebben onze leefwereld behoorlijk verkleind. De musea zijn al een tijd gesloten, we gaan niet meer uit eten in het restaurant of een kopje koffie drinken in ons favoriete café. In deze tijd is het extra belangrijk om momenten van schoonheid en verwondering in huis te halen. Dit kun je doen met een goed uitgekozen, decoratieve kussen. Kies bijvoorbeeld donkergroene en beige kussens voor een opgeruimde, rustgevende vibe die doet denken aan een wandeling in het park. Of kies voor een kussen met een grappig detail, zoals een felle kleur, een print of een knoop om je even uit de dagelijkse sleur te trekken als je er langs loopt.Bij Knit Factory ben je aan het juiste adres voor stoere woonaccessoires en fashion items.