Woning Stijl

Leven in en met stijl

Iedere dag genieten van de buitenlucht

Terrasoverkapping

Als het mogelijk is wil je natuurlijk zo veel mogelijk buiten zitten in de tuin, helaas kan dit niet altijd door het onstuimige weer in Nederland. Een terrasoverkapping van Metalura zorgt ervoor dat je wel het hele jaar buiten kunt zitten. Omdat het licht door de overkapping heen komt pak je ook direct de eerste zonnestralen mee in het voorjaar, in het najaar geniet je er ook nog steeds van. Voordeel is ook dat het geen daglicht tegenhoudt in je woonkamer.

Terrasoverkapping

Uitbreiden tot tuinkamer

Wil je nog meer genieten van de buitenlucht, of de woonkamer verlengen dan is de terrasoverkapping uit te breiden tot een tuinkamer. Door de innovatieve glazen vouwwanden te gebruiken bij de overkapping maak je er een tuinkamer van. Schuif je de glazen wand helemaal open dan houd je weer een overkapping over. Voordeel van uitbreiden tot een tuinkamer is dat je er ook kunt zitten als het minder goed weer is. Van wijd en regen heb je geen last wat je bij een overkapping wel kunt hebben.

Leverbaar in veel modellen

Terrasoverkapping

Metalura beseft goed dat niet iedereen hetzelfde mooi vind, daarom is de terrasoverkapping beschikbaar in maar liefst tien soorten. Duurzame materialen worden gebruikt voor het vervaardigen van de overkapping. Montage geschiedt door het professionele en ervaren team van ons bedrijf. Het plaatsen van schuiframen in de dakconstructie is mogelijk om de temperatuur te controleren. Alle overkappingen worden tot in de puntjes op maat geleverd, ervaren specialisten komen de overkapping inmeten bij je thuis. In het experience center kun je ervaren welke terrasoverkapping bij jouw huis past.