Woning Stijl

Leven in en met stijl

Gebogen deurluifel, ken jij dit al?

De gebogen deurluifel is wellicht een van de bekendste die je maar kunt vinden. Het ideale hiervan is dat jij jouw voordeur netjes en schoon kunt houden. Geen natte kleding meer omdat je de deur niet open krijgt. Gewoonweg eenvoudig onder het afdakje staan om de voordeur te kunnen openen. Met name wanneer ik thuis kom van het boodschappen doen is het nogal lastig. Onze deur klemt nogal en tijdens een fikse bui word ik dan behoorlijk doorweekt. Hierdoor heb ik er toen die tijd voor gekozen om mijzelf eens te gaan verdiepen in een deurluifel. Het liefst wel een afdak wat past bij de rest van onze woning uiteraard. Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Luifel.com. Bij dit bedrijf werd het snel duidelijk dat ik hier aan het juiste adres ben. Met name de kosten en de kwaliteit is een stuk beter dan wat ik elders heb gezien!

Bestelling geplaatst voor onze geboden deurluifel

Uiteindelijk heb ik er dan ook voor gekozen om de gebogen deurluifel te bestellen bij dit bedrijf. Binnen een paar tellen was dit gelukt en hoefde ik alleen nog maar te wachten op de levering. Het prettige hiervan is dat ik de bestelling binnen vijf dagen na bevestiging had ontvangen! Eindelijk kunnen wij zorgeloos de voordeur losmaken tijdens een fikse regenbui!