Woning Stijl

Leven in en met stijl

Fatboy lampen, een prachtige meerwaarde voor in elk interieur 

We zijn hier in Nederland toch best een beetje trots op de merken die hier gevestigd zijn. Dat geldt zeker ook voor de designmerken die door de jaren heen op de markt zijn verschenen. Neem nu bijvoorbeeld het merk Fatboy. Zij heeft ervoor gekozen om bekende klassiekers nieuw leven in te blazen. Het resultaat is altijd zowel vertrouwd als bijzonder. Dit geldt onder meer voor de razend populaire Fatboy lampen. Voor deze lampen geldt dat ze niet alleen over een praktische, maar bovendien ook over een zeer interessante design functie beschikken. Wil jij hier graag meer over te weten komen? Dan moet je zeker en vast even verder lezen!

Wat is de basisgedachte achter het merk Fatboy?

Zoals in de inleiding van deze pagina reeds een beetje aangegeven is het zo dat het merk Fatboy ervoor heeft gekozen om oude klassiekers nieuw leven in te blazen. Deze artikelen kunnen bovendien niet alleen worden geïntegreerd in een interieur, maar kunnen ook buitenshuis van pas komen. Ze zorgen voor een vertaling van de essentie van deze elementen in iconische designs. Dit uiteraard steeds met niet alleen een creatieve, maar ook een vindingrijke draai. Op deze manier gaan ze naar eigen zeggen op zoek naar fun in functionaliteit. 

Onder meer de Fatboy lampen worden stuk voor stuk ontworpen door een vakkundig design- evenals ontwerpteam dat er keer op keer in slaagt om nieuwe klassiekers van de hoogste kwaliteit te maken. Uiteindelijk heeft dit merk zichzelf als doel gesteld om niet alleen huizen en tuinen, maar ook kantoren en feestjes aanzienlijk op te vrolijken. Het assortiment van dit merk bestaat niet alleen uit lampen, maar bovendien ook uit diverse woonaccessoires evenals meubels.

Altijd vervaardigd uit de best mogelijke materialen

Ben je van plan om één van de verschillende Fatboy lampen te kopen? Of zou je graag enkele andere woonaccessoires of andere artikelen uit het aanbod van dit merk bestellen? In al deze verschillende gevallen zal je vast kunnen stellen dat er door het merk gebruik wordt gemaakt van de best mogelijke materialen. Voor deze materialen geldt in de praktijk bovendien dat ze doorgaans:

  • Watervast zijn; 
  • Niet zullen verkleuren;
  • Vaak vervaardigd zijn uit gerecycleerde materialen;

Niet alleen voor de Fatboy lampen, maar ook voor de andere artikelen uit het assortiment van dit merk geldt dat ze doorgaans op een zo verantwoord mogelijke manier worden geproduceerd. Tijdens het productieproces wordt er dan ook steeds alles aan gedaan om de impact van de productie op het milieu te allen tijde zo laag mogelijk te houden. Ook dit is voor veel mensen zeker en vast een reden om te kijken in de richting van het aanbod van dit Nederlandse merk.

Creëer een meerwaarde in je interieur met Fatboy lampen

De tijd dat er bij het kopen van een lamp uitsluitend werd gedacht aan het functionele aspect is uiteraard reeds lang verleden tijd. Tegenwoordig moet een lamp indien mogelijk ook een mooi design element vormen in het interieur waarin ze wordt geïntegreerd. Dat geldt zowel voor hanglampen als voor staande lampen. Indien je kiest voor één van de verschillende Fatboy lampen die er bestaan op de markt zal je kunnen vaststellen dat er altijd zowel een praktische als een visuele meerwaarde voor het interieur kan worden gerealiseerd.