Woning Stijl

Leven in en met stijl

Een tuin in stijl met deze loungebanken

Vandaag nog een bericht over de tuin van mijn hand, en ditmaal met betrekking tot de loungebanken van het merk Dutch Riviera. Het is een merk dat ik vandaag pas ontdekte, aangezien ik uitgebreid het web op ben gegaan na dit weekend zo hard bezig te zijn geweest de tuin op te knappen. Als je eenmaal al dat soort inspanningen hebt geleverd, is het erg leuk aan het concrete resultaat van je inspanningen te werken. Op deze manier wordt de tuin stukje bij beetje echt af en kan er deze lente en zomer lekker gelounged worden. 

lb16

Loungen in stijl

Ik houd van wonen in stijl, zoveel is je natuurlijk al duidelijk. Aan de hand van de door mijzelf opgestelde kernwoorden zal ik de loungebanken van Dutch Riviera dan ook toetsen, de woorden prachtig geïllustreerd door enkele afbeeldingen die ik op de website trof.

lb40

Originaliteit

De banken van Dutch Riviera zijn bijzonder origineel, zoals deze worden er elders niet gemaakt. Het is van eigen ontwerp, van bovendien Nederlandse bodem en is heel ‘eigen’. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden, want je kunt zélf ook nog eens je eigen banken ontwerpen met welke prints dan ook. In samenspel met het merk kun je zodoende volledig gecustomizede banken laten maken.
Praktische toepasbaarheid en toegevoegde waarde

Natuurlijk heeft het een meerwaarde boven normale tuinbanken. Lounge banken zitten immers vele malen meer ontspannen. Bovendien zijn er samenstellingen te bedenken waarbij je verschillende banken en dus zitmethodes kunt combineren. Je kunt er dan voor kiezen rechtop te zitten in een tuinstoel maar ook om te loungen op een sofa of ligbed. Die afwisseling maakt het niet alleen mooi om te zien maar ook nog eens heel prachtig.

Verrassende eyeopeners

Het is voor mij echt een eyeopener dat je dit soort banken niet alleen in afmetingen, kleur en dergelijke op maat kunt laten maken, maar dat je zelf je geheel eigen ontwerp op de bank kunt laten drukken. De kwaliteit is perfect en de verwerking van je print wordt altijd met de grootste zorg gedrukt op het doek van de tuinbank.

lb11