Woning Stijl

Leven in en met stijl

Een raamhor op maat van Unilux

Logo-Unilux

Ik ging vorige week samen met mijn medor op het internet op zoek naar een raamhor op maat. Ze had namelijk erg veel last van vliegen en muggen in haar woning en mijn moeder wilde hier graag vanaf komen.  

Zeer veel informatie op website van Unilux

Toen we op het internet op zoek gingen naar raamhor op maat kregen we zeer veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Unilux ons het meeste aan. De website is namelijk erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is ook zeer veel informatie te vinden voor de horren die het bedrijf aanbiedt. Je ontvangt onder andere 5 jaar garantie op de horren die het bedrijf aanbiedt. Dit sprak mijn moeder erg aan waardoor zij besloot om contact met het bedrijf op te nemen. 

horren

Erg tevreden over de aankoop bij Unilux 

Na het gesprek besloot mijn moeder om over te gaan tot na aankoop. De horren werden erg snel geleverd en gemonteerd. Mijn moeder heeft nu geen last meer van vliegen en muggen in haar woning. Daarom zijn we allebei ook erg tevreden over de horren van Unilux.