Woning Stijl

Leven in en met stijl

Een olijfboom op stam voor mijn broer!

Dag allemaal! Vandaag is het weer zo ver, ik ga weer een leuk artikel voor jullie schrijven! Een artikel waarvan ik zeker weet dat jullie er echt iets aan hebben. Ik ga het vandaag namelijk hebben over de olijfboom op stam die ik voor mijn broer heb gekocht. Jullie weten inmiddels al wel dat ik altijd druk bezig ben met mijn huis en tuin en dat ik regelmatig mensen om mij heen help met het inrichten van hun huis en tuin. Zo help ik mijn broer regelmatig met zijn tuin en daar is hij mij erg dankbaar voor. Ik vind het zelf vooral erg leuk en ik zie echt dat zijn tuin er al een stuk beter uit ziet. Zo heb ik pas geleden een olijfboom op stam voor mijn broer gekocht. Hij staat al in zijn tuin en het ziet er echt prachtig uit. Ik dacht zelf eigenlijk dat zo’n boom niet in Nederland zou kunnen groeien maar dit is dus niet het geval.

Zijn tuin is prachtig

Mijn broer zijn tuin ziet er inmiddels al erg goed uit en dat komt mede dankzij de prachtige olijfboom die we gekocht hebben. Hij is mij erg dankbaar voor de hulp en ik denk dat ik zelf ook zo’n boompje ga kopen. Op de website van olijfboom.nl staan erg veel leuke bomen voor leuke prijzen en misschien is dit ook wel wat voor jou?