Woning Stijl

Leven in en met stijl

Een Auping vivo besteld

Sinds een paar weken loop ik met de klachten rond in mijn onderrug. Dit is zo erg geworden dat ik s’nachts niet meer mijn slaap kan vatten en dus in de ochtend erg vermoeid ben. Doordat ik een vrij belangrijke functie heb op het werk wil ik ervoor zorgen dat ik hier zo snel mogelijk vanaf kom. Ik wil gewoon kunnen slapen! Afgelopen weekend had ik een verjaardag en een vriendin van mij sprak mij aan dat ik er zo vermoeid uitzag en of er iets aan de hand was. Ik had haar uitgelegd dat ik maar niet de slaap kan vatten waardoor ik lig te woelen in bed en hier graag vanaf wil. Ze raadde me aan om een Auping vivo te kopen, zij gebruikt deze matras namelijk ook en bevalt haar erg goed. 

Online te bestellenlogo1

Doordat ik met haar een goed gesprek erover heb gehad is mij duidelijk geworden dat een Auping vivo wellicht de uitkomst is voor de klachten! Pijn in mijn rug is wat dat betreft wel te bestrijden maar je slaap niet vatten is vreselijk. Dit beïnvloed uiteindelijk ook je dagelijkse gang van zaken en hier zit ik totaal niet op te wachten. Uiteindelijk gezocht op het internet en terecht gekomen op de website van beddenzaak-utrecht.nl. Hier was het mogelijk om het online te bestellen zodat ik niet eens meer de deur voor uit hoef te gaan om goed kwaliteit in huis te halen. Tevens zijn hun een stuk voordeliger als dat ik elders gezien heb.Auping-vivo-300x169

Meer verhalen