Woning Stijl

Leven in en met stijl

De rolgordijnen trends voor 2021

Het modeseizoen is weer in volle gang en dit betekent dat er ook weer veel trends zijn op het gebied van raamdecoratie! Een paar trends in 2021 zijn de Duo rolgordijnen van Poweredblinds en houten jaloezieën. 2021 wordt op het gebied van raamdecoratie gekenmerkt door simpelheid, maar ook durf en lef. Eigenlijk zijn er nog nooit zoveel mogelijkheden geweest op het gebied van raamdecoratie. Heb je inspiratie nodig voor jouw woning? Dan ben je in deze blog aan het juiste adres! Hier kun je lezen over de verschillende raamdecoratie trends van 2021.

Okergele rolgordijnen

Zoals eerder al werd gezegd is 2021 het jaar waarin alles kan op het gebied van raamdecoratie, zo ook gedurfde kleuren. Okergele rolgordijnen zijn hier een mooi voorbeeld van. Okergeel is een kleur die warmte uitstraalt en daardoor bij bijna alles past, maar vooral bij houten vloeren is het een match. Met behulp van raamdecoratie breng je meer sfeer aan in een ruimte, en okergeel is een goede optie als je dat effect wilt bereiken. Okergeel past bijna overal bij, maar het staat vooral prachtig bij aardekleuren, zoals legergroen, zwart en roestbruin.

Duo rolgordijnen

Een andere trend is het gebruik van duo rolgordijnen. Ze zijn er al een tijdje, maar vooral afgelopen jaar hebben ze hun opmars gemaakt in de trendwereld. Steeds meer consumenten kiezen duo rolgordijnen over de reguliere versie. Een duo rolgordijn bestaat uit twee stoffen, eentje die licht doorlaat en een die verduistert. Met duo rolgordijnen kun je spelen met lichtinval en kun je ervoor zorgen dat je overdag veel licht hebt, maar ’s avonds privacy hebt en op je gemak tv kunt kijken in je pyjama. Duo rolgordijnen hebben een luxe uitstraling en passen in elk interieur, hoewel het er natuurlijk vanaf hangt welke kleur je kiest. Vooral in een industrieel interieur staat een strak duo rolgordijn prachtig.