Woning Stijl

Leven in en met stijl

Dat mooie raamfolie heb ik van Plak het zelf!

Op de site, Plak het zelf heb ik raamfolie besteld en omdat ik hier zo tevreden over ben mag dit bericht natuurlijk niet ontbreken op mijn site. Ik heb een lange tijd mij best wel geërgerd aan de inkijk die ik had. Omdat als er mensen langs lopen misschien wel niet perse de intentie hadden om te kijken maar dit gebeurde toch wel telkens automatisch. En ik vond het storend. Om raamfolie te kopen bij bijvoorbeeld een bouwmarkt zag ik niet zitten omdat je deze helemaal zelf op maat moet knippen of snijden. En daar zou het bij mij al mis gaan.

 

 Ik ben erg tevreden over het eindresultaat

 

enfin, bij Plak het zelf word het op maat maken van je raamfolie geheel op maat afgestuurd. En daar had ik al de helft mee gewonnen bedacht ik mij direct toen ik dat op de site zag staan. En daarom besloot ik te bestellen, Toen ik de bestelling in huis had ben ik natuurlijk direct aan de slag gegaan. Nadat ik de instructievideo had gezien, durfde ik het wel aan. En zo zat de eerste folie er al op! Ik ben natuurlijk direct doorgegaan en vervolgens had ik alles in één avond al klaar. Erg netjes en stevig materiaal is de folie en als ik wist dat het zo eenvoudig en mooi zou zijn had ik dit natuurlijk veel eerder gedaan.