Woning Stijl

Leven in en met stijl

Dankzij Tuinmeubel.nl heb ik voordelig de tuin opgeknapt

tuin tuin2 - kopieAfgelopen zomer heb ik mijn zus geholpen met het verbouwen van haar tuin, naast het verbouwen heb ik haar ook geholpen met het inrichten en ontwerpen van haar tuin. Een van de dingen die ik haar aanraadde was het aanschaffen van tuinmeubelen bij Tuinmeubel.nl en dat heeft ze ook gedaan, het was vlak voor de zomer en nadat wij de betegeling af hadden kwamen de meubels gelukkig binnen. Toen hoefden we alleen nog de schuttingen er in te zetten en de bloemen die achterin de tuin naast het tuin huisje kwamen. Alles bij elkaar waren we binnen twee weken klaar wat redelijk snel is zonder professionele hulp en daar was mijn zus dan ook erg blij mee.

Het resultaat werd echt mooi

Doordat we de meubels van Tuinmeubel.nl hadden geplaatst werd het geheel echt een heel stuk mooier en doordat tuin1 - kopie we de bloemen hadden geplaatst paste het perfect in het plaatje. Ik vind het zeker een aanrader aan mensen om eens een kijkje te nemen voor mooie tuinmeubels aangezien het weer zomer wordt en het echt lekker is om in de zon in je eigen achtertuin zeer comfortabel te kunnen zitten in plaats van binnen voor de televisie of op een of ander voetbal veld. Het is nog eens voordelig ook want wanneer je gaat vergelijk zul je altijd zien dat je hier goedkoper uitkomt.