Woning Stijl

Leven in en met stijl

Certificering politiekeurmerk

Sloten en andere veiligheidsproducten dat door de politie zijn goedgekeurd krijgen een certificering van de politie. Deze certificering staat beter bekend als het politiekeurmerk. De goede slotenmakers in Den Haag werken dan ook enkel met sloten dat deze politiekeurmerk hebben.

Voor een slotenmaker Den Haag is het belangrijk om kwaliteit werk te leveren en hiervoor is het belangrijk om de juiste gereedschappen te gebruiken. Sloten dat getest zijn en het politiekeurmerk dragen zijn zulke gereedschappen. Zo kunnen ze kwaliteit leveren bij het plaatsen van nieuwe sloten en zijn de woningen ook beter beveiligd. Uit onderzoek blijkt dan ook dat bij woningen met het politiekeurmerk minder vaak wordt ingebroken en de pogingen tot inbraken falen in de meeste gevallen.

De goede sloten met het politiekeurmerk zijn niet alleen goed tegen inbraak maar ze werken ook veel beter. Vaak raken mensen buitengesloten omdat het slot niet meer goed werkt. Een slotenmaker Den Haag moet dan het slot gaan repareren en de deur openmaken. Met de goede sloten dat het politiekeurmerk dragen is de kans veel kleiner dat ze niet goed functioneren. Het blijft natuurlijk wel belangrijk om de sloten goed te onderhouden of de sloten door een slotenmaker Den Haag te onderhouden.