Woning Stijl

Leven in en met stijl

Bouw-handel voor een mooi huis

1Ik heb laatst hele mooie lichtkoepels besteld via de website van Bouw-handel. Dit is een hele goede webshop die allemaal leuke producten heeft voor je woning. Altijd als ik iets nodig heb voor een verbouwing dan kijk ik eerst op deze website aangezien hier goedkope producten op staan. De producten zoals een lichtkoepel die ik laatst heb laten inbouwen zijn vaak goedkoop via hier. Ik ben hier op gekomen na dat ik ik bij een vriend van mij een etentje heb gehad voor zijn verjaardag. Hij had wat vrienden waaronder ik en wat familie uitgenodigd. Toen ik bij hem thuis aankwam zag ik meteen in de gang dus een mooie lichtkoepel die mij erg aansprak.

2

Zo iets wilde ik ook heel graag hebben.

Ik zag dit dus bij hem thuis en na een tijd op het feest liep ik naar hem toe en begonnen we er over te praten. Hij vertelde mij dat hij er erg tevreden mee is en dat het veel verschil maakt in zijn gang. Als mensen binnen komen zien ze namelijk een mooi verlichte ruimte.

Waar had hij het besteld3

Aangezien ik het dus ook wel wilde hebben vroeg ik aan hem waar hij de lichtkoepel besteld had en zo zei hij op de website van Bouw-handel. Toen ik thuis kwam ben ik meteen op de website gaan kijken en het zag er erg goed uit. Vandaar dat ik er zelf ook een in heb laten inbouwen nu een halfjaar verder zit het nog steeds goed!