Woning Stijl

Leven in en met stijl

Beter beheer voeren door lockers met pincode

Er zal vaak wel de behoefte zijn voor het plaatsen van lockerkasten. Die kunnen voor zowel het personeel als de bezoekers dienen en zijn de eisen ervoor daarom ook verschillend. Het blijft onder alle omstandigheden echter wel belangrijk om het beheer niet aan het toeval over te laten. Er kunnen zich anders problemen voordoen zoals het kwijtraken van sleutels of erger, diefstal van spullen. Daar wil geen enkel bedrijf of organisatie mee geconfronteerd raken.

Centraal beheer met een digitaal systeem

Bij lockers met pincode wordt de mogelijkheid geboden om een compleet overzicht te hebben van de status. Welke kasten zijn bijvoorbeeld bezet en hoeveel codes zijn er uitgegeven? Het voordeel van lockers met pincode is namelijk de mogelijkheid om steeds weer andere codes te kunnen genereren. Dit maakt zo een locker bij uitstek geschikt voor plekken waar het door een wisselend aantal personen gebruikt zal worden. In zulke gevallen mag dezelfde code nooit meer dan 1 keer uitgegeven worden. Via het centraal beheer kan ook een bepaalde tijdsduur verbonden worden aan het verhuur van zo een kast. Bij het verstrijken van de aangegeven tijd zal de locker met pincode niet meer met de code te openen zijn.

Niet veel personeel voor nodig

Wie het slim aanpakt kan zelfs een grotendeels geautomatiseerd systeem laten opzetten. Zo kan het beheer op afstand gebeuren en is het zelfs mogelijk om de codes online te verstrekken aan personen die lockers met pincode hebben gereserveerd. Voor evenementen kan gelijk zo het beheer worden gevoerd en vraagt deze aanpak om veel minder inspanningen. Het kan allemaal een stap verder worden gebracht door de lockers met pincode middels een app te beheren en gelijk de mogelijkheid te bieden aan de gebruikers om hun lockers met de app te kunnen ontgrendelen en sluiten.Dit is een gelijk een grote stap vooruit in de dienstverlening.