Woning Stijl

Leven in en met stijl

Barkrukken kopen?

Een bar als eettafel of bijvoorbeeld op het balkon of in de tuin kan direct zorgen voor een andere sfeer in uw huis. Een bar is een gezellige zitplek waar mensen samen kunnen komen voor bijvoorbeeld avondeten of een borreltje, met familie of vrienden. Maar naast de bar heeft u natuurlijk ook barkrukken nodig, om op te zitten. Daarom bieden wij bij Wants&Needs voor dit probleem een oplossing aan. Kijk snel tussen ons aanbod en vind dé barstoel die perfect uw huis en inrichting past!

Barstoel en barkrukken

Eer barstoel is weer even net iets anders als een barkruk. Een barkruk heeft alleen een zitvlak, en een barstoel heeft daarbij een rugleuning en armleuning. Hierdoor is een barstoel vaak comfortabeler als een barkruk, maar hoeft niet beter te zijn. Op onze website bieden wij een wijd assortiment aan barkrukken en barstoelen aan, in verschillende materialen. Denk hier bijvoorbeeld aan:

  • Hout
  • Rotan (riet)
  • Industrieel
  • Stof

Waarin onze houten barkrukken zorgen voor een leuke gezellige sfeer in bijvoorbeeld een barretje of keetje, zorgen onze industriële krukken voor een mooie sfeer in bijvoorbeeld uw eetkamer. Naast deze soorten bieden wij onze barstoelen en -krukken ook aan in verschillende kleuren, zodat deze perfect passen bij de sfeer in uw huishouden. Al onze stoelen bevatten een comfortabel zitvlak, zodat u fijn aan uw avondeten of borrel kan zitten.

Heeft u twijfel over hoe uw barkruk gaat zitten of er in het echt uitziet? Bezoek dan in plaats van onze webshop ons showroom in Gemert (Noord-Brabant). Hier kan u natuurlijk ook producten kopen, en ook nog andere woondecoratie vinden. Want naast barkrukken en barstoelen verkopen wij ook andere meubels of woonaccessoires, allemaal in verschillende kleuren, maten en vormen. Zo zit er altijd wel wat tussen wat past bij uw huishouden. 

Neem dus gauw gerust een kijkje tussen ons assortiment, zodat u de grote variatie aan stoelen en krukken kan zien die wij op onze website aanbieden. Daarnaast verkopen wij ook andere decoratie voor uw bar, zodat u er een sfeervol genot van kan maken. 

Wants&Needs: Barkrukken die bij u passen

Het streven van Wants&Needs is een groot assortiment hebben, zodat u altijd de perfecte woondecoratie of meubels kan vinden die bij uw huis passen. Wij helpen u ook graag met inspiratie opdoen in onze showroom, of op de blogs van onze website. Zo kan u gemakkelijk producten uitzoeken voor uw huis. Heeft u bijvoorbeeld een barkruk of barstoel nodig? Dan kan u gemakkelijk en snel deze vinden op onze website, in elke prijsklasse, maat, vorm en kleur. 

Bij Wants&Needs doen wij ons best om de klant zo blij mogelijk te maken. Daarom kan u indien nodig van maandag tot vrijdag tussen 09.00-17.00 en zaterdags tussen 10.00 en 17.00 telefonisch contact met ons opnemen. Ook kan u per chat ons maandag tot zaterdag van 10.00 tot 22.00 bereiken. Zo beantwoorden wij graag alle vragen over onze barkrukken, stoelen of andere meubels en woonaccessoires. Wacht dus niet langer, en neem snel een kijkje op onze website, of onze socials, en doe inspiratie op voor uw huis. Alle producten op onze posts zijn te vinden op onze website!