Woning Stijl

Leven in en met stijl

Altijd al Teak meubels willen hebben

logo

kastMijn ouders hebben jarenlang Teak meubels gehad. Niet alleen omdat ze van een houtkleur houden, maar ook omdat je door middel van maatwerk precies je woonkamer kan inrichten naar jouw wensen. Mijn ouders vinden dat prachtig en ik heb dat van huis uit meegekregen. Sinds een paar maanden ben ik verhuist en ook ik wilde graag Teak meubels hebben. Mijn ouders hebben de meubels van Wortman. Ook ik heb ervoor gekozen om het project bij Wortman neer te leggen. Het bedrijf is super professioneel en werkt met goede materialen. 

Afspraaksalontafel

Ik ben zelf naar Wortman geweest om alle ideeën en maten op tafel te leggen. Op deze manier kunnen zij hun eigen aanvulling eraan geven. Op deze manier hebben we iets heel moois gemaakt wat inmiddels bij mij in de woonkamer staat. Het heeft in totaal 7 weken geduurd om het te maken. Het duurt wat langer, omdat er materialen vanuit het buitenland moeten komen. Daarnaast zitten er veel werkuren in het opmaat maken van kasten. De wat langere wachttijd vond ik helemaal niet erg. Ik heb liever dat het goed gebeurt, dan dat het afgeraffeld word. Ik ben Wortman daarom ook erg dankbaar. Ze hebben Teak meubels van topkwaliteit geleverd en mocht ik in de toekomst nog maatwerk nodig hebben, kom ik zeker terug! 

Op de website vind je veel informatie over maatwerk meubels. Ook staan alle projecten erop. Heb je er vragen over, dan kan je te allen tijde contact met ze opnemen.