Woning Stijl

Leven in en met stijl

Voorkom dat de badkamer helemaal nat wordt

bad met glazen wand

Wordt jouw badkamer tijdens het douchen ook helemaal nat? Regelmatig moeten alle tegels en de vloer volledig gedroogd worden na het douchen. Het ontspannen moment is direct weer verdwenen en je gaat veel ongemakken ervaren. Daarbij kunnen de tegels en voegen lelijk worden. Vooral bij een baddouche combinatie is dit vaak het geval. Maar hoe zorg je er dan voor dat dit niet meer gebeurt? Onderstaande informatie helpt jou op weg.

bad met glazen wand

Een bad met glazen wand maken

Een baddouche combinatie is ideaal. Je kunt in bad, maar kunt ook even snel onder de douche springen na een lange werkdag. Alleen brengt het douchen met zich mee dat het water over de rand van het bad springt. Veel mensen plaatsen daarom een bad met glazen wand. Deze glazen wand kan veel spetters tegenhouden en met de juiste rubberen rand komt er ook geen water meer onder door. Je gaat merken dat jouw badkamer direct niet meer onder water staat en je na het douchen direct klaar bent.

Douchewand eenvoudig te monteren op een bestaand bad

Een bad met glazen wand hoeft niet direct aangeschaft te worden. Je kunt de douchewand namelijk ook later plaatsen. Dus zelfs al heb je op dit moment al alles om te kunnen ontspannen, kan deze aanschaf jouw leven gaan veranderen. Daarbij is het eenvoudig te monteren, waardoor je ook hier niet lang aan kwijt gaat zijn. Je hebt namelijk wanden die aan de muur vastgezet moeten worden, maar ook wanden die alleen met een plakstrip bevestigd zijn. Je hebt dus alle keuze om jouw baddouche combinatie volledig af te kunnen sluiten.

Alleen nog maar genieten

Het enige wat jij nog hoeft te doen is te bekijken welke afmetingen je nodig hebt om jouw badkamer tegen overtollig water van de douche te beschermen. Je kunt bijvoorbeeld de glazen wand tot de helft van het bad door laten lopen, maar ook over de gehele lengte. Op deze manier zal de glazen wand te allen tijde aan jouw wensen aangepast worden en is het voor jou weer optimaal genieten van een droge badkamer.