Woning Stijl

Leven in en met stijl

Teak meubelen zijn een aanvulling op de inrichting

wort Teak meubelen zijn een hele mooie toevoeging aan uw huis en de inrichting daarvan. Hier ben ik achter gekomen omdat mijn moeder afgelopen maand haar woon kamer verbouwd heeft en daar heeft ze allemaal leuke en unieke nieuwe dingen in geplaatst zoals de nieuwe meubelen van teak hout. Deze worden speciaal op maat gemaakt in Indonesië en je kunt ze dan ook persoonlijk helemaal laten ontwerpen naar je wens, bijna alles is aanpasbaar en gaat gepaard met goed overleg. Ik vind dit een leuke tip en daarom heb ik besloten het te delen op mijn blog, het past bij veel soorten inrichting en je kunt de kleur dan ook zelf invullen wat het helemaal perfect maakt.

Het maakte het plaatje geheel

wort1 Een van de andere voordelen van het Teak meubelen zijn dat het redelijk unieke meubels zijn,wort2 ik ken verder niemand met een tafel of kast die gemaakt is van teak hout en die zul je ook zo snel niet tegen komen. Zelf zit ik er hier door ook aan te denken om een vernieuwing te ondergaan van mijn woning en deze meubels er aan toe voegen omdat het het echt af maakt. Ik ben zelden zo onder de indruk van een tafel of iets dergelijks maar ik moet toegeven dat dit het echt waard bleek te zijn.